středa 20. července 2011

První "pracovní den"

Je úterý ráno a řešíme, jak probíhá náš projekt, moc informací zatím nemáme.
Nakonec se dozvídáme, že budeme mít celo projektový meeting ve 3pm v nějaké
kavárně. Takže se v klídečku dospíme:)

Ve dvě si objednáváme taxíka neboli místně taksi a míříme do kavárně Basilio. Cesta trvá asi 30min, jelikož bydlíme na druhé straně města ( Semarang - tedy naše městečko má 2 části - dolní a horní, bohužel jsme v té části, kde toho moc není a budeme všude muset dojíždět). Cesta nás stoji 35 000Rp, na naše 70Kč. Kavárna je součástí místní shopping mall, takže máme oba radost, že pak půjdeme po obchodech:)

Honzíček má strach, že přijdeme pozdě, když v 1456 vystupujeme z taxíku ( ještě si moc nezvykl na místní dochvilnost). Samozřejmě tam byla zatím jen půlka trainees i OC a čekalo se min půl hoďky než meeting začal. Na úvod jsme dostali materiály k projektu, konečně! Jenže v "bahasa“ (Indonéština)! O
C slibuje, že vše přeloží a pošle večer:) Zatím OCP vysvětluje, že se jedná o rozpis roadshows na jednotlivých školách, kde budeme přednášet o HIV. Pro tento týden máme 6 hodinových prezentací. Trainees je nás tu asi 18, takže já sem měla v rozpisu 9 minut v pátek a 1 minutu v sobotu, Honzu radši do prezentací nezahrnuli. Moc se nám to nelíbilo, takže jsme se domluvili, že přijdeme na všechny prezentace a chceme se zapojit! Jinak bylo moc fajn potkat se se všemi trainees z našeho projektu, bo některé nepustili na Youth Camp, takže jsme se ještě neznali.
Po meetingu jsme se vydali se skupinkou Asiatů do shopping mall na nudle! Voněli asi jak když Nurmya vařila na MC bytě, ale byly moc dobrý:D. K nudličkám jsme si dali melounový juice, který je fakt fresh. Seženete ho za 12 000Rp ( 24Kč), což je oproti količce za 5000Rp dost, ale na "český poměry" bomba.




Žádné komentáře:

Okomentovat