úterý 26. července 2011

Rádio, překvapení a „indonéský čas“

V pátek ráno jsme měli další roadshow. Domluvili jsme se, že přijdeme dřív, abychom vše nacvičili. Takže jsme s Honzou od 0830 čekali ve škole jak roury, než všichni přišli v 0930 a nic jsme nenacvičili. Těsně před začátkem se rozhodily role a šlo se. Honza vedl celou roadshow (šikulka). Do třídy přišlo 70 lidí a konečně to mělo spád. Děcka se snažily a dokonce uměly i anglicky někteří. Nakonec mi všichni zazpívali „happy birthday“ a moje skupina vyhrála best tým.)

Večer jsme se měli přesunout na hlavní třídu ( Pahlawan street) společně s místním rádiem, který je partner našeho projektu a dělat off air show. Opět jsme přišli na čas. Chyba! Strávili jsme čekáním na ulici hodinu, když přišli další lidi z projektu, že se celá akce ruší a posílají pro nás auto. Čekali jsme dalších 20minut a fakt nás to už naštvalo. Najednou z poza domu vyšla skupinka AIESEcářů, trainees a lidí z rádia -zpívali a přinesli mi dva dortíky. Bylo to super:) Tak sem jim pro jednou zase odpustila, že přišli pozdě. Poté jsme hodinu chodili po ulici, rozdávali letáčky a hráli hry ve společnosti místního rádia a jeho maskota. Honzíček měl zazpívat českou tradiční píseň…tak zvolil Co jste hasiči:)

1 komentář:

  1. hahaha, to je neco na Dadu, ze se chodi pozde... uplne si te predstavuju presne na vterinu na front office na MC, jak uz po minute srsi jiskry, ze zaciname pozde :D ...cultural XP :)

    OdpovědětVymazat