středa 3. srpna 2011

2 dny v Semerangu mezi výlety:)


Po dvou dnech výletů je čas vrátit se na 2 dny zase do práce, než vyjedeme na další výlet na 6 dní. Jelikož v úterý žádná RS není, tak dopoledne jen dospáváme a odpoledne vyrážíme do centra na internet, abychom vyřešili všechny resty a večer se tu setkali s VP ICX. Na programu mtg. bylo řešení nápravy projektu. VP ICX přiznal, že to nestojí za nic, ale nic konkrétního nám zatím neřekl, jenom, že se to zlepší, a že nám dá vědět. S tímhle pocitem jsme šli na mtg. s VP ER, abychom mu dali školení o produktech v ČR. Byl z toho celkem nadšený, tak doufám, že tady něco použijou, protože z ER produktů tu nemají na LC úrovni vůbec nic. Když jsme mu řekli kolik vydělávem v ČR za Career Days, tak málem spadl ze židle.  Za odměnu nás, ale hodil domu na motorce, takže jsme vyzkoušeli konečně nejpoužívanější dopravní prostředek tady (na 1 auto jsou tu tak 2-3 motorky).
Ve středu máme další roadshow, kterou s Dádou dokonce chairujeme. Až na začátek, kdy nebyly připraveny vůbec ppt., videa a další věci od OC, se nám RS povedla a děcka odcházeli fakt spokojený (a my s naším výstupem taky). Večer byla pro nás připravena welcome party. Jelo se ve velkém stylu. Pronajali pro nás kavárnu a každý trainee prezentoval svoji zemi. Jelikož se vítalo celkem hodně trainees, byla party celkem zdlouhavá, ale naše rozlámaný karlovarský oplatky všem chutnali. Na rozdíl od welcome party v ČR po oficiální části nic nenásledovalo (jelikož se tu nepijeL), a tak jsme mohli spokojeně v půl jedenáctý vyrazit domu.
Cestou jsme se stavili ještě u bankomatu, jelikož nám pomalu docházejí peníze a naší VISA kartu tady vůbec nikde neberou. Bohužel i v bankomatu jsme měli problémy, jelikož jsme zjistili, že maximální výběr je 2,5 milionů rupií. My potřebujeme na celý pobyt zhruba 3krát tolik a za každý výběr se platí poplatky, což nás moc nepotěšilo, ale na výběr jsme moc neměli.

Žádné komentáře:

Okomentovat