neděle 7. srpna 2011

Stáváme se slavnými



Je středa a máme poslední 3 dny připravit se na dvoudenní konferenci o víkendu o HIV/AIDS. Cíl je mít na konferenci 40 delegátů, proto je potřeba trochu náš kemp zpropagovat. Dostáváme s Dádou nabídku z rádia na hodinové interview o našem kempu. Samozřejmě přijímáme.
Jelikož jsou s námi ještě 2 lidi z OC a reportér neumí moc anglicky, většina otázek směřuje na ně v Bahasa, ale my se taky občas dostaneme ke slovu a tak se můžeme představit, povídat o road show, který jsme absolvovali, či co delegáty čeká na konferenci a proč by měli přijít. Zajímavá chvíle nastane (poté, co jsme se oba představili odkud pocházíme) při otázce: Jak je to s AIDS ve vaší zemi. První odpovídá Dáda a reakce reportéra na to je: „Thank you Daniela and how is it in your country Jan?“ Každopádně máme dobrý pocit, že jsme nalákali další delegáty na konferenci a můžeme jet na meeting.
Cestou nás zaujme značka na parkovišti vyhrazené pouze pro ženy. Je tam více místa, aby se ženy trefily. Napadá mě, že by to bylo fajn zavést i u nás, Dáda by to určitě ocenila:) Každopádně absolvujeme ještě meeting, kde se dozvíme, že konference je opět naplánovaná od OC, takže nemůžeme nic měnit a pouze si doručit vlastní session ve skupině 2-3 lidí. Bomba, aspoň máme čas jet zítra na výlet.

Žádné komentáře:

Okomentovat